De start van het Huizer Schrijversgilde

Het idee voor het Huizer Schrijversgilde ontstond tijdens een mailwisseling tussen Henk Wiesenekker en Janine van der Hulst-Veerman. Over hoe leuk het zou zijn als Huizer schrijvers elkaar zouden ontmoeten.

De mailwisseling werd een afspraak in de Theetuin in Eemnes en ze merkten al snel dat ze over het schrijverschap niet uitgesproken raakten. Henk schreef een oproep die onder ‘Ingezonden’ in de Huizer Courant werd geplaatst en de volgende dag al reageerden geïnteresseerden en mensen die een samenwerking aan wilden gaan.

Janine zette social media in en zette deze website op.  Het is de bedoeling dat men via dit blog, op social media en middels de nieuwsbrief op de hoogte wordt gehouden van de ontwikkelingen. Ook zullen er antwoorden gegeven worden op vragen als: wat is precies de doelstelling van het Huizer Schrijversgilde? Want dat is toch de grote hamvraag. Wat gaat het Huizer Schrijversgilde voor Huizer schrijvers betekenen.

Heb je ook vragen? Schroom niet en stel ze ons. Of wil je je aanmelden? Een mailtje sturen gaat heel eenvoudig met een KLIK.

En inschrijven op de nieuwsbrief kan HIER.

Eén gedachte over “De start van het Huizer Schrijversgilde”

  1. Een paradox:
    schrijven doe je niet alleen, maar het is wel eenzaam week.
    Het schrijversgilde is een mooi initiating.
    Morgen wil ik graag aanschuiven.

    Alexander Jansen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.