Nieuws

Eerste samenkomst Huizer Schrijversgilde groot succes

We werden aangenaam verrast door de opkomst, we waren in totaal met twaalf deelnemers.

Deze eerste samenkomst kwamen we bijeen in de bibliotheek van Huizen en introduceerden we ons logo. We maakten kennis met elkaar en een aantal van jullie had al één of meerdere boeken uitgegeven, anderen hadden plannen daarvoor, of schrijven actief voor een vakblad. Ook was er iemand aanwezig van de leeskring die graag onze verhalen wil aanhoren.

Verder bespraken we de verwachtingen en werd er bijvoorbeeld het idee geopperd om een bekende schrijver of journalist uit te nodigen voor een workshop of lezing. Ook voor korte schrijfoefeningen met elkaar stonden jullie open.

We prikten de data voor de eerstvolgende samenkomsten. We kwamen er al gauw uit dat dit de derde donderdagmiddag van de maand zou worden m.u.v. de maand december en de zomermaanden. De data zijn dus als volgt:

16 november 2017
18 januari 2018
15 februari 2018
15 maart 2018
19 april 2018
17 mei 2018

De tijd is steeds van 14.00-16.00 uur.

Adres: Wijkcentrum Holleblok, Holleblok 2 te Huizen

We werken momenteel aan een verhalenbundel. Je kunt je interesse tonen door je in te schrijven op de intekenlijst. Je kunt ook aangeven hoeveel boeken je wenst te bestellen. We kunnen je beloven dat het boek boordevol pareltjes van verhalen zal komen te staan.

Update:

De verhalenbundel is inmiddels verschenen!

Bekijk op bol.com

 

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.