Nieuws

Nieuws verhalenbundel

De handen van… is een heerlijke bundel vol pareltjes van gedichten, columns en verhalen. Maar liefst 19 gepassioneerde schrijvers van het Huizer Schrijversgilde hebben ieder een unieke bijdrage voor jou geschreven. Reis  mee naar verre oorden, sprookjesland of vroeger tijden. Een fantastische verrassing om jezelf of iemand anders cadeau te doen.

De bundel ‘De handen van…’ is uit een van de schrijfopdrachten tijdens een bijeenkomst ontstaan. In samenwerking met Uitgeverij Lieve Hart is er het afgelopen seizoen hard gewerkt om de bijdragen te schrijven, redigeren en vorm te geven. Binnenkort wordt deze bundel uitgegeven.

De opdracht was het thema: ‘De handen van…’ Uit deze opdracht blijkt wel hoe divers de schrijvers schrijven. Bijna alle genres komen aan bod en een ieder beschikt over een vlotte pen, de nodige fantasie of een flinke portie humor, waardoor de bijdragen makkelijk weglezen en vermakelijk zijn. Een echte aanrader om op een zwoele zomeravond of een regenachtige zondagmiddag heerlijk te ontspannen en te genieten van de verhalen, columns en gedichten.

Het Huizer Schrijversgilde

…is in het najaar van 2017 opgericht onder leiding van auteur en uitgever Janine van der Hulst-Veerman (eigenaresse Uitgeverij Lieve Hart). Eens per maand komt de groep (aspirant) schrijvers in een ongedwongen en gezellige sfeer bijeen om ervaringen uit te wisselen en natuurlijk om de pen ter hand te nemen.

De leden van het Huizer Schrijversgilde komen uit Huizen en omstreken en sommigen zelfs van verder weg. Het Huizer Schrijversgilde heeft ook een eigen website waar de deelnemers regelmatig een column of kort verhaal op plaatsen.

Uitgeverij Lieve Hart heeft ook een eigen website. Klik HIER om naar deze website te gaan.

Ook leuk: je kunt je aanmelden bij de Facebookgroep van het Huizer Schrijversgilde. Klik daarvoor HIER.

                 Bekijk op bol.com

 

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.