Nieuws

Boekpresentatie ‘Leven in twee werelden en andere verrassende verhalen’

Eindelijk is het zover: op 15 juni vindt de boekpresentatie van de verhalenbundel ‘Leven in twee werelden en andere verrassende verhalen’ plaats in de bibliotheek van Huizen. Het eerste exemplaar wordt in ontvangst genomen door wethouder Maarten Hoelscher.

De leden van het Huizer Schrijversgilde en de winnaars van de schrijfwedstrijd ‘Voorleesverhalen’ schreven in totaal 20 korte verhalen voor deze verhalenbundel.

De boekpresentatie is op zaterdag 15 juni vanaf 13.00 uur in de huiskamer van de bibliotheek in Huizen, Plein 2000 1. De verhalen in de verhalenbundel zijn bijzonder geschikt om voor te lezen. Ze bevatten de elementen herkenbaarheid, humor en ontroering. Stuk voor stuk verrassende verhalen in het feelgoodgenre. Kom, kijk en luister, want een aantal schrijvers zal gaan voorlezen. De bijeenkomst duurt tot uiterlijk 15.00 uur. Entree is gratis.

Het Huizer Schrijversgilde…

…bestaat sinds oktober 2017. Eens per maand komen de schrijvers bijeen om ervaringen uit te wisselen en natuurlijk om de pen ter hand te nemen. Op deze website plaatsen de leden regelmatig een column of kort verhaal. De bundel is direct na de boekpresentatie te koop, in de reguliere en online boekhandel of via de website van Uitgeverij Lieve Hart te bestellen.

ISBN: 978-90-824803-7-5

Prijs: €14,95

Aantal pagina’s: 114

Verschijningsdatum: 15 juni 2019

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.