Nieuws

Boekpresentatie ‘Leven in twee werelden…’ groot succes

Zaterdagmiddag 15 juni was het zover in de bibliotheek van Huizen. Onder grote belangstelling werd het eerste exemplaar van de verhalenbundel ‘Leven in twee werelden en andere verrassende verhalen’ overhandigd aan wethouder Maarten Hoelscher.

Daarna ontvingen de winnaressen Annette Akkerman, Irma Moekestorm en Merrit van Tol een verrassingspakket met uiteraard een exemplaar van de verhalenbundel ‘Leven in twee werelden en andere verrassende verhalen’.

Ook jurylid Cecile Koops ontving een verrassingspakket, evenals Saskia Aïcha Angenent voor de vormgeving van de omslag. Een elftal schrijvers lazen een stukje voor uit hun verhaal, waarvan de toehoorders toch wel graag de afloop wilden weten.

Na afloop van de boekpresentatie was er gelegenheid om een exemplaar aan te schaffen.

DE SOFTCOVER IS HELAAS UITVERKOCHT, ALLEEN NOG ALS EBOOK VERKRIJGBAAR, KLIK DAARVOOR HIER

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.