Nieuws

Open Podium bibliotheek Huizen in samenwerking met Huizer Schrijversgilde

Open Podium voor schrijvers en dichters

29 februari 2020, van 10:45 tot 12:00 | Bibliotheek Huizen
 
Kosten: Toegang vrij, reserveren aanbevolen
 
 
Het in januari gestarte Open Podium was een succes en het Huizer Schrijversgilde en de Bibliotheek Huizen gaan door met dit Podium initiatief voor schrijvers en dichters uit Huizen en omgeving.
Sinds de start op zaterdag 25 januari jongstleden hebben schrijvers en dichters uit Huizen en omgeving, elke vierde zaterdagochtend van de maand, een podium tot hun beschikking van 10.30 tot 12.00 uur. Ervaren én beginnende auteurs kunnen voordragen uit eigen werk bij het Open Podium. Het idee is dat naast voordragen uit eigen werk, het luisteren naar de woordkunsten van anderen ook inspirerend kan zijn. Vanzelfsprekend is iedereen welkom, ook om gewoon te komen luisteren naar de presentaties van de schrijvers en dichters. De toegang is gratis.
Het Huizer Schrijversgilde verzorgt de verschillende presentatoren en samen met de bibliotheek realiseren zij de programmering. Schrijversgilde en bibliotheek hopen met het Open Podium een netwerk voor schrijvers en dichters te realiseren.
Open Podium is iedere vierde zaterdag van de maand, inloop vanaf 10.30 uur in de Huiskamer van bibliotheekvestiging Huizen op de 2e etage.
Vrije inloop.
 
Agenda 2020:
zaterdag 29 februari, zaterdag 28 maart, zaterdag 25 april, zaterdag 30 mei, zaterdag 27 juni, 26 september, 31 oktober, 28 november.
Tijd: 10.45 – 12.00 uur
Waar: bibliotheek Huizen, Plein 2000-1, 1271 KK Huizen
Kosten: gratis, reserveren aanbevolen
 
 
Aanmelden
Heb je werk geschreven dat je graag aan een geïnteresseerd publiek wilt voordragen? Meld je dan aan voor Open Podium bij Dasja Koot (dkoot@bibliotheekhlb.nl, of bij mede initiatiefneemster, Janine van der Hulst (janinevanderhulst@gmail.com) van het Huizer Schrijversgilde.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.