Kort verhaal,  Nieuws

Anekdotes van een Amsterdammer – Hans Jacobs

‘Anekdotes van een Amsterdammer’ is een bundel vol korte anekdotes, soms kolderiek, soms leerzaam en soms filosofisch van aard. Hans Jacobs beschrijft de zaken nuchter en helder. Door zijn ervaringen in het winkeltje op de Prins Hendrikkade te Amsterdam, dat hij gelijktijdig met zijn huwelijk begon, weet hij veel over de ideeën en soms vreemde gewoontes van zijn vroegere klanten te vertellen. In zijn bestuurlijke ervaringen geeft hij blijk van een nuchtere kijk op onze samenleving. Zijn anekdotes komen voort uit een scherpe waarneming en eindigen vaak met een verrassende wending. Een ontzettend leuk gevarieerd boek om cadeau te geven of jezelf cadeau te doen.

Anekdotes van een Amsterdammer is uitgegeven door Uitgeverij Lieve Hart en te koop via Bol.com, de boekhandels in Huizen of bij de auteur Hans Jacobs (via e-mail, of telefoon: 035 5259448).

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.