Over ons

Geschiedenis Huizer Schrijversgilde

Het Huizer Schrijversgilde is in oktober 2017 door Janine van der Hulst-Veerman opgericht, met de bedoeling om (aspirant) schrijvers uit Huizen en omstreken bijeen te laten komen en met elkaar te creëren. Eens per maand komen de leden in een ongedwongen sfeer bij elkaar om schrijfervaringen uit wisselen, elkaar te inspireren en natuurlijk de pen ter hand te nemen.

Ook werkten we de afgelopen twee seizoenen aan de hand van een grote schrijfopdracht aan een verhalenbundel onder leiding van voorzitter, auteur en uitgever Janine van der Hulst-Veerman de eigenares van Uitgeverij Lieve Hart.

De eerste verhalenbundel verscheen op 16 juni 2018 met de titel ‘De handen van…’ en de tweede op 15 juni 2019 met de titel ‘Leven in twee werelden en andere verrassende verhalen’. In het najaar van 2021 hopen de leden met een gedichtenbundel te komen.

Huizer Schrijversgilde alleen voor Huizers?

De meeste leden van het Huizer Schrijversgilde zijn gepubliceerde auteurs. De één ver weg, de ander woont in een van de plaatsen in het Gooi, maar de bijeenkomst is altijd in Huizen.

Meer informatie over de bijeenkomsten lees je HIER.

Tot schrijfs!