Over ons

Geschiedenis Huizer Schrijversgilde

Het Huizer Schrijversgilde is in oktober 2017 opgericht, met de bedoeling om (aspirant) schrijvers uit Huizen en omstreken bijeen te laten komen en met elkaar te creëren. Eens per maand komen de leden in een ongedwongen sfeer bij elkaar om schrijfervaringen uit wisselen, elkaar te inspireren en natuurlijk de pen ter hand te nemen. We maken korte creatieve en zinnenprikkelende schrijfopdrachten en lezen deze vervolgens met veel plezier aan elkaar voor. Ook werken we aan de hand van een grote schrijfopdracht aan een verhalenbundel. Dit doen we onder leiding van voorzitter, auteur en uitgever Janine van der Hulst-Veerman de eigenares van Uitgeverij Lieve Hart. De eerste verhalenbundel verscheen op 16 juni 2018 met de titel ‘De handen van…’

Huizer Schrijversgilde alleen voor Huizers?

De leden van het Huizer Schrijversgilde komen inmiddels niet meer alleen uit Huizen, maar uit verschillende delen van het land. De één ver weg, de ander woont in een van de plaatsen in het Gooi, maar de bijeenkomst is altijd in Huizen. We vragen een bijdrage van €7,50 om de onkosten te dekken. Deze kun je ter plekke contant, met pin of achteraf met Tikkie voldoen.

Meer informatie over de bijeenkomsten lees je HIER.

Heb je interesse, mail dan je motivatie waarom je bij ons aan wilt sluiten. Klik daarvoor HIER. Per nieuwsbrief wordt je op de hoogte gehouden van de bijeenkomsten en ontvang je van iedere bijeenkomst de notulen.

Tot schrijfs!

Janine van der Hulst-Veerman