Wie, wat, waar

Het Huizer Schrijversgilde komt eens per maand op de derde donderdagmiddag van de maand (m.u.v. de maanden december, juni juli en augustus) van 14.00-16.00 uur bijeen.

Bij binnenkomst staat er koffie/thee met een versnapering klaar. Het eerste uur wordt besteed aan het schrijversleven van een van de auteurs die daarover vertelt en vragen van deelnemers beantwoordt.

Dan is er even pauze en gaan we aan de slag met een schrijf- of verteloefening. Wie wil mag daarna het resultaat of de eerste opzet voorlezen of vertellen. Deze schrijfopdrachten kun je thuis verder uitwerken en/of nogmaals oefenen.

Per mail worden de deelnemers over de inhoud en het adres van de bijeenkomst geïnformeerd en kan men zich opgeven in antwoord op deze mail. Vanwege de beschikbare ruimte en voor een kwalitatief goede bijeenkomst is er een limiet ingesteld van 8 deelnemers. Aanmelden is dus noodzakelijk om teleurstellingen te voorkomen.
De bijeenkomsten bieden schrijfinspiratie of – zoals een van de deelnemers het zo mooi verwoordde – een stok achter de deur na een voltooide schrijfcursus. Maar ook leden die als tekstschrijver werken/hebben gewerkt, vinden hier aansluiting.